‘Future-ready leiderschap begint bij dagelijks de juiste dingen doen.’

‘Routes naar vernieuwend leiderschap’

Mijn nieuwe boek ‘Routes naar vernieuwend leiderschap’ leert je hoe je iedere dag kunt werken aan het vernieuwen van je leiderschap. Leiderschap dat helpt antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd.

Dit boek bundelt de resultaten van achttien maanden veldonderzoek onder vernieuwende leiders, observaties binnen toonaangevende organisaties als KLM en andere corporates en ruime ervaring in het begeleiden van leidinggevenden.

 

In het boek beschrijf ik acht onderscheidende skills voor vernieuwend leiderschap die zich écht bewezen hebben. Daarnaast biedt ‘Routes naar vernieuwend leiderschap’ volop pragmatische tips, praktijkvoorbeelden en oefeningen, waarmee je direct aan de slag kan.

Met de QR-codes in dit boek krijg je toegang tot bijna zes uur aan interviewopnamen met vernieuwende leidinggevenden. Op deze manier brengt ‘Routes naar vernieuwend leiderschap’ je in beweging en leert het je kijken en handelen als een leider van nu.

Bestel het boek

Vernieuwing krijgt vorm in dagelijkse acties. Dat geldt ook voor het soort leiderschap dat vernieuwing en innovatie stimuleert. Niet de invoering van een concept als ‘agile’ maakt het verschil, het ophangen van nieuwe cultuurwaarden bij de koffieautomaat evenmin. Als je als leidinggevende wilt dat je team of organisatie zich succesvol aanpast aan de eisen van de huidige tijd, dan moet je op dagelijkse basis iets anders gaan DOEN.

“Weer een boek over leiderschap, maar deze keer niet vanuit één dimensie, -one-best-way-, maar leidinggeven als gezamenlijk proces. Met mogelijke routes waarbij nieuwsgierigheid, twijfel en de kracht van verbinding belangrijke factoren zijn. Niet terugblikkend maar vooruit. Op naar een immer onzekere toekomst. Begrijpelijk geschreven met persoonlijke verhalen van leidinggevenden waardoor prettig leesbaar en met praktische tips. Top gedaan, Mirjam Boxen.”

Klik hier voor het inkijkexemplaar van het boek:
Inkijkexemplaar Routes naar vernieuwend leiderschap.

“Unieke combinatie van veldonderzoek, observaties, ervaring en wetenschap.”

“Heel praktijkgericht dankzij de vele tips, oefeningen en aansprekende voorbeelden.”

Klik hier om ‘Routes naar vernieuwend leiderschap’ te bestellen op Managementboek.nl