Mirjam

Professioneel, pragmatisch, nieuwsgierig, mens- en doelgericht.
Dat vat mijn werkstijl in een notendop samen. Als ervaren partner in organisatie- en leiderschapsontwikkeling ondersteun ik organisaties bij het vormgeven en realiseren van toekomstbestendig gedrag.

Ik put daarvoor uit een solide achtergrond in verandermanagement (cum laude afgestudeerd), eigen onderzoek naar ‘future ready’ leiderschap, systeemwerk en het ontwerpen en begeleiden van leerinterventies.
Ik beweeg gemakkelijk van conceptueel/analytisch naar hier en nu/dagelijkse acties – daar waar verandering écht gebeurt. Waar ik in de afgelopen 20 jaar allemaal werkte, kun je lezen in mijn CV.

Op mijn best ben ik in rollen als veranderkundig ontwerper/change facilitator, spreker en programmamanager. Ik werk doorgaans met senior leidinggevenden en hun teams, maar kan interveniëren op alle niveaus in organisaties.
Ik werk zowel Nederlands- als Engelstalig.

In 2019 en 2020 voerde ik een veldonderzoek uit naar welk gedrag van leidinggevenden bijdraagt aan duurzaam organisatiesucces. Inzichten uit dit onderzoek pas ik toe in mijn opdracht en programma’s en beschreef ik in een how-to leiderschapsboek genaamd ‘Routes naar vernieuwend leiderschap’.

Schrijven doe ik nog steeds graag. Ik deel mijn kennis en ervaring in blogs, artikelen en ontmoetingen met en voor vernieuwende leiders.

Ik geniet van in de natuur zijn. Van lekker eten en goede wijn. Zing. Ben moeder van twee prachtige kinderen. Sportief, partner en altijd nieuwsgierig.

Keertje kennismaken?

Contact