Mijn werkwijze

Professioneel, pragmatisch, mens- en resultaatgericht. Dat vat in een notendop mijn werkwijze samen.

Als interimmer help ik je met een klus waar jij – tijdelijk of structureel – geen capaciteit voor hebt. Op mijn best ben ik in rollen als strategisch adviseur, programmamanager en ontwerper van toekomstbestendig leiderschap. Want: wat is er leuker dan kennis/expertise toevoegen en samen met anderen resultaten boeken die bijdragen aan jouw duurzame organisatiesucces? Ik word er erg blij van.

In de afgelopen jaren accepteerde ik opdrachten binnen grotere (o.m. KLM, KPMG) en kleinere (o.m. Exact, Brout) organisaties. Het overzicht van wat ik daar deed vind je in mijn CV.

Waarde toevoegen

Jouw doel is het uitgangspunt in mijn opdracht. Mijn aanpak baseer ik op veranderkunde (cum laude afgestudeerd), een focus op kansen in het organisatiesysteem en ruim 20 jaar ervaring in het werken in organisaties en aan leiderschapsontwikkeling .

Waarde toevoegen is wat ik het liefste doe. Om dat te kunnen doen, spreken we een heldere opdracht af. Tijdens de opdracht blijven we regelmatig in gesprek, ook over hoe jouw leiderschap bijdraagt aan de gewenste eindplaat.

Ik beloof je dat dat mijzelf doorlopend aan mijn eigen professionele lat toets. En ja, die is loeihoog. 😉

Tot slot: als de opdracht klaar is, dan is hij klaar! Mijn streven is om binnen een jaar jouw afdeling/leiderschapsportfolio/visie op leiderschap op de rit te hebben. Mocht het nodig zijn dat ik daarvoor iets langer blijf: doen we. Ik committeer me namelijk voor 100% aan ons einddoel.

Zodra het kan, draag ik over naar de bestaande organisatie en zorg ik dat die versterkt en verrijkt verder kan.

Recente opdrachtgevers