Over Mirjam

We denken dat vooral de voorkant van het CV geldt. Jouw en mijn opleidingen, certificeringen, interessante opdrachten en klanten/werkgevers. Check – ik heb ze.

De korte versie: veranderkundige (cum laude afgestudeerd), auteur, werkte voorheen als senior consultant bij Berenschot en trainer/internationaal programmamanager bij Schouten & Nelissen/Schouten Global.

Maar echt contact? Dat ontstaat aan de achterkant van het CV. Daar waar ik jou vraag naar je leidende principes als leidinggevende en jij mij waarom ik ooit besloot voor mezelf te beginnen. Dat levert geheid mooie gesprekken op.

Ik zou je vertellen dat mijn familie voor één derde bestaat uit techneuten, één derde is docent en één derde is boer. De ideale samenstelling voor het werk dat ik doe, vertelde iemand me eens. ‘Ja, want jij wilt echt weten hoe iets zit, geeft je kennis graag door en wilt zo iets laten groeien: het leiderschap van nu’. Klopt helemaal.

De kern van dat nieuwe leiderschap is de vernieuwende verbinding. Je zó verbinden – met jezelf, met medewerkers en met de vraagstukken onderweg – dat je duurzaam het verschil maakt in de vernieuwing van je team of organisatie.

Grote kans dat ik op dit punt in ons gesprek een paar stokpaardjes beklim.  😉 Over hoe belangrijk het is dat je het gewoon elke dag doet, dat vernieuwende leiderschap. Maar ook over de leiderschapslessen die ik zelf elke dag leer. Als mens, als opvoeder van twee pubers (!), als partner, dochter, zus en vriendin.

Steeds vanuit de intentie om bewust te groeien en bij te dragen aan het leiderschap van nu.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!